Nieuwe eigenaar Brownies&downieS Valkenswaard 

VALKENSWAARD – Vanaf 1 oktober, krijgt Brownies&downieS een nieuwe eigenaar. Marjon en Martijn Daams, uit Budel-Schoot, nemen samen met hun drie dochters het stokje over van de huidige eigenaren. Brownies&downieS een begrip in Valkenswaard. In het mooie pandje aan de Markt 10, kunnen gasten terecht voor de lekkerste broodjes, salades, een kop koffie en natuurlijk de beste brownies. Alles wordt geserveerd door een groep kanjers die met bijzonder veel passie, lunchen leuker maken. Brownies&downieS heeft als visie dat iedereen kan participeren in de samenleving. Zij bieden mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt, de mogelijkheid om mee te werken in de horeca. 

Kom gezellig kennismaken met de nieuwe eigenaars en geniet de hele maand oktober van een gratis “openingsbrownie” bij uw bestelling. Brownies&downieS is gelegen aan de Markt 9 in Valkenswaard.