RegioBank Budel geeft workshop ‘Veilig online bankieren’ 

BUDEL – Internetcriminaliteit is een veelvoorkomend probleem, met name doordat steeds meer bankzaken en transacties digitaal plaatsvinden. Daarom gaven Bianca en Djessy van de RegioBank in Budel de afgelopen week tweemaal de workshop ‘Veilig online bankieren’. 

Elke week zijn er op ons kantoor weer een aantal nieuwe klanten die willen overstappen naar de RegioBank in Budel. Dit omdat we de enige bank in het dorp zijn die ‘gewoon’ elke werkdag geopend is en waar je altijd even binnen kan lopen voor een storting of een opname. We vinden het fijn om voor onze klanten dat extra stapje te blijven zetten. We helpen onze klant daarom ook met het veilig leren omgaan met ‘online bankieren’. De oproep om deel te nemen aan de workshop werd enthousiast ontvangen. De 25 aanwezigen die de workshop hebben gevolgd in De Borgh in Budel gingen met een hoop tips om internetcriminelen te herkennen weer naar huis.

Wil jij ook overstappen naar de RegioBank? Loop gewoon even binnen aan het Capucijnerplein 20 te Budel of maak een afspraak met één van onze collega’s. De overstapservice maakt het makkelijk om van bank te wisselen we helpen je graag!