Workshops en Open Deur Dag bij Studio Coquette 

HAMONT-ACHEL – Caroline Meeuwissen, eigenaresse van Studio Coquette in Hamont, is even uit de running geweest maar dit had een goede reden! Want zij en haar man Tom hebben een zoon Arthur mogen verwelkomen. Moeder en zoon stellen het zeer goed en ondertussen is Caroline weer, als vanouds, volop aan de gang in haar salon. 

Met een kapsalon, een nagelstudio en een make-up specialiste die het plaatje compleet maakt, kan je bij Studio Coquette terecht voor een totaalpakket. Er worden verschillende bruids- en feestarrangementen aangeboden, gaande van bijvoorbeeld enkel het kapsel tot een compleet pakket inclusief handverzorging en make-up. Alles uiteraard volledig naar wens van de klant. “Samen met de klant bekijken we welke stijl en look het beste past. Zo komen we samen tot het perfecte resultaat,” aldus Caroline. 

En natuurlijk is iedereen bij Studio Coquette welkom voor een frisse snit, een kleuring, een opsteekkapsel, een brushing,…  Er wordt enkel gebruikgemaakt van de hoogwaardige kwaliteitsproducten van het merk GOLD. Deze producten zijn 100% natuurlijk en hebben hun positieve kwaliteiten reeds bewezen op het gebied van haarverzorging. 

Erg populair en leuk om te doen zijn de individuele workshops van i.am.klean die je bij Studio Coquette kan boeken. Niet enkel word je tijdens de workshop voorzien van een prachtige make-up, ook krijg je advies  over welke producten je het beste kan gebruiken voor jouw huid en hoe je ze kan gebruiken. Het merk i.am.klean is ideaal voor wie te maken heeft met een moeilijk huidje of acne. De producten zijn allemaal op basis van natuurlijke mineralen wat tal van voordelen heeft voor de huid. Een individuele workshop kan je gewoon lekker voor jezelf boeken, maar een tweede persoon is ook zeker welkom. Een workshop reserveren of een afspraak maken om je make-up te laten doen, kan enkel via een telefoontje of app’je naar Caroline via tel. 0032 473 35 11 40 (niet online). 

Voor de make-up kan er gerekend worden op schoonheidsspecialiste Katrien. Kies je voor een natuurlijke look of liever full glamour? Katrien zorgt voor een make-up look die helemaal bij jou en de gelegenheid past. Op donderdag en vrijdag is ook nagelstyliste Charlotte aanwezig in het salon, voor de verzorging van handen en voeten. 

Voor het maken van een afspraak bij Caroline, Charlotte of Katrien of voor het bespreken van een compleet pakket kan er altijd via de website een afspraak gemaakt worden. Wie naar de website www.studiocoquettehamont.be surft komt ook meteen uit op de onlangs vernieuwde webshop. Hierop worden verzorgingsproducten, kledingcollecties, accessoires, handtassen, juweeltjes,… aangeboden. 

Open Deur Dag 
Op 28 oktober organiseert Studio Coquette een open deur dag. Er zullen make-up artiesten van i.am.klean aanwezig zijn die advies geven over de producten. Er wordt telkens 30 minuten advies gegeven terwijl je gemaquilleerd wordt. Inschrijven voor een sessie tijdens deze open dag kan via Caroline. 

Studio Coquette is gelegen aan de Deken Dolsstraat 4 in Hamont. Het salon is geopend op maandag van 8.00 uur tot 17.00 uur, op woensdag van 10.00 uur tot 21.00 uur, op donderdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, op vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 uur tot 15.00 uur. Op zondag en dinsdag is het salon gesloten. Een afspraak maken kan steeds via www.studiocoquettehamont.be of via de Facebookpagina van Studio Coquette.