Bronzen Balabkina op het EK Masters in Pescara! 

PELT – Van donderdag 21 september tot en met zondag 1 oktober vindt in het Italiaanse Pescara het EK voor Masters plaats. België neemt met een delegatie van ongeveer 70 atleten deel. Daarbij ook de Peltse Jenny Balabkina. Het Italiaanse Pescara aan de Adriatische zee is dit jaar gaststad van het EK Masters. Een prachtige locatie met momenteel ideale weersomstandigheden voor mooie resultaten. Jenny Balabkina heeft er al een geslaagd jaar op zitten met het verbreken van het Masters record op de indoor 60m in februari en tweemaal goud op het BK Masters (100m en 200m) in juni. Allemaal in voorbereiding voor dit EK Masters in Italië. Ook hier eremetaal halen was het opzet.  Vrijdag liep Jenny op de 100m met 12.94 een knappe tijd in de 100m finale. Goed voor brons!
In de 200m finale werd ze helaas 7e maar de Peltse blikt terug op een geslaagd EK Masters met al weer een podiumplaats.