Verhoog je trilling door Henk Fransen

VELDHOVEN – Donderdag 5 oktober is iedereen welkom bij de lezing van Henk Fransen.

Door de bizarre situaties die tijdens de coronacrisis ontstonden, besefte Henk meer dan ooit dat we onmogelijk gezond kunnen blijven in een samenleving waarin dwang en controle het winnen van medemenselijkheid en een gezonde omgang met de  fantastisch mooie planeet waarop we wonen. Daarom transformeerde hij zijn werk van ziek naar gezond, van behandeling naar preventie, van zelfgenezing naar de verhoging van je lichtfrequentie voor het hoogste goed van al wat leeft.

In deze lezing, die je ook een mini-workshop zou kunnen noemen, deelt Henk het beste wat hij de afgelopen 30 jaar heeft ontdekt en verzameld. Tal van onderwerpen passeren de revue en in alles legt hij de essentie bloot en voert hij jou weer terug naar je eigen essentie, je ziel, het leven waarvoor je in de wieg bent gelegd, je blauwdruk; je leert wat je kunt doen om deze moeiteloos tot ontplooiing te brengen. Op die manier worden alle bizarre ontwikkelingen in deze tijd een directe uitnodiging om je innerlijke licht meer te laten stralen. Welkom!

Datum: 5 oktober 2023
Tijd: 20:00 uur, zaal open vanaf 19:15 uur
Locatie: Ontmoetingscentrum Immanuelkerk
Adres: Teullandstraat 1, 5503 VV Veldhoven
Website: www.erismeerveldhoven.nl
Meer info via www.erismeerveldhoven.nl
Entree: € 10,00 (is incl. koffie of thee in de pauze)
tra: Ringleiding (voor slechthorenden) aanwezig