Budels Gemengd Koor gooit hoge ogen in Maastricht

MAASTRICHT – Het Budels Gemengd Koor heeft vorige week  zondag de Pastoral Messe in C van Ignaz Reihmann uit mogen voeren in de O.L. Vrouwe Basiliek van Maastricht. Niemand minder dan Hans Leenders, een van Nederlands beste organisten,  bediende het orgel. Hilde Ubben, de dirigent van B.G.K. heeft wederom het uiterste uit het koor weten te halen, zodat het voor alle leden weer één groot feest was om in zo’n prachtige kerk met een uitstekende akoestiek te mogen zingen! Samen kippenvel-momenten delen met gelijkgestemde zielen: wat kan er mooier zijn! Na afloop volgde er dan ook een langdurig, welverdiend applaus. 

Het koor gaat zich nu in de komende repetities voorbereiden op het Kerstmatinee dat plaats zal vinden op zondagmiddag 10 december. Noteer deze datum alvast in Uw agenda. Binnenkort krijgt U daarover meer informatie. 

Zingen in een koor geeft veel plezier en voldoening. Kom vrijblijvend eens kennismaken op dinsdagavond 20.00 uur in de Borgh te Budel. Vooral mannenstemmen zijn op dit moment van harte welkom. U hoeft niet in Budel te wonen om lid te worden. B.G.K. is internationaal!

Foto Basiliek Maastricht