Fotowedstrijd Werelddierendag gigantisch succes! 

REGIO – Zoals ieder jaar lanceerde HAC Weekblad ook deze keer, in het kader van Werelddierendag, een fotowedstrijd. Lezers konden gratis een foto insturen van hun geliefde huisdier(en) en die hebben deze week allemaal een plekje in de krant gekregen. 

Dat HAC Weekblad goed gelezen wordt, werd nogmaals bevestigd door de vele, vele inzendingen die de redactie dit jaar mocht ontvangen. Om een idee te geven: waar er vorig jaar 60 foto’s werden ingestuurd, heeft de redactie dit jaar ruim 100 inzendingen méér mogen ontvangen! Alle 168 diertjes zijn te vinden op de volgende pagina’s! 

Ook dit jaar worden drie dieren extra in de watten gelegd. Want door deel te nemen werd er kans gemaakt op één van de drie verwenpakketten die door HAC Weekblad worden uitgedeeld. De jury had een hele kluif (pun intended) aan het uitzoeken van drie winnaars, maar uiteindelijk is het gelukt! 

De winnaars dit jaar zijn geworden: 
– Loe, ingestuurd door Robin 
– Zizi, ingestuurd door Noud 
– Tripel, Leffe, Jupi en Guus, ingestuurd door Wilma 

De winnaars zijn allemaal persoonlijk verwittigd en de pakketten reeds op komen halen. 

Maar de jury was ook enorm gecharmeerd over Laika, het hondje van Huub van Deurzen. En daarom verdient Laika een eervolle vermelding en mocht ze ook een kleine attentie in ontvangst nemen. 

HAC Weekblad wil graag alle inzenders, baasjes, diertjes,… bedanken voor de massale inzendingen. Het heeft onze eigen verwachtingen overtroffen. Hopelijk kunnen we ook volgend jaar op zoveel respons rekenen! Gezien het hoge aantal kan het zijn dat een inzending per ongeluk door de mazen van het net is geglipt. Heb jij je huisdier ook ingestuurd maar zie je hem er niet bij staan? Geef ons dan zeker een seintje via info@hacweekblad.eu