Gelijkspel bij Houthalen VV voor KFC Hamont 99A

HAMONT – Promovendus Houthalen VV begon seizoen 2023-2024 met een aardige reeks (winst-gelijk-winst-gelijk) en was dus nog ongeslagen. De winstwedstrijden waren overigens allemaal op eigen terrein, dat beloofde dus… 

KFC Hamont 99 kon vorig weekend eindelijk de eerste 3 punten bijschrijven na een zwaarbevochten thuisoverwinning op Leopoldsburg (dat na deze speeldag overigens nog steeds puntenloos de rode lantaarn draagt). Hamont begon uitstekend aan de wedstrijd en leidde na 20 minuten al met 0-2; doelpunten gescoord door Michiel Thijs en Wietse Baerts. De thuisploeg scoorde vrij snel de aansluitingstreffer via Kryuchkov en Paredis bracht VV zelfs langszij. Ruststand 2-2. KFC begon ook uitstekend aan de 2e helft; wie wat laat uit de kantine kwam miste de goal van Ferren Peeters (foto). Het venijn voor Hamont zat ‘m in de staart van de wedstrijd. Tijl Doms kreeg in de 82e minuut z’n 2e gele kaart en in de toegevoegde tijd bracht Pellegriti de thuissupporters in hogere sferen met de de 3-3. Op voorhand zou er voor dit resultaat getekend worden, nu voelt het als een gemiste 2e overwinning.

Op zaterdag 7 oktober ontvangt Hamont op ‘t Leeuwke Maasland Noord-Oost A, dat leider Hechtel met 6-3 terug naar huis stuurde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA