Hockeyclub Cranendonck oppermachtig

HCC MO12-1 Herfstkampioen ’23-‘24
De meiden van hockeyteam MO12-1 zijn na een thuiswedstrijd herfstkampioen geworden met een doelsaldo van maar liefst 50 tegen 0. Het feestje werd gevierd met een ronde op de platte kar van Twan Bierings Transport die voor de gelegenheid versierd was met ballonnen en voorzien was van feestmuziek. Naderhand stond er voor de meiden een heerlijke lunch in de versierde kantine klaar.

HCC JO14-1 Ongeslagen herfstkampioen
Het jongensteam JO14-1 van Hockeyclub Cranendonck heeft afgelopen zaterdag thuis gewonnen met 11-3 van Hockeer. Daarmee zijn ook zij ongeslagen herfstkampioen geworden. Na een champagne-douche hebben de mannen hebben het kampioenschap gevierd met taart, friet en een ronde op de platte kar door het dorp verzorgd door sponsor Twan Bierings Transport.


HCC MO14-1 Herfstkampioen
De meiden van MO14-1 zijn ook herfstkampioen geworden. Ze wonnen uit met 1-2 van Maastricht. Dat dit feestje ook werd gevierd zal de inwoners van Maarheeze niet ontgaan zijn. Voor de 3e keer reedt de platte kar van Twan Bierings Transport al toeterend door het dorp met dit keer de meiden van MO14-1 erop. Bij terugkomst bij de Hockeyclub stond ook voor de meiden allerlei lekkernijen klaar.