De Immenhof te Budel

BUDEL – De zomer is voorbij en de bijen gaan hun winterslaap houden, maar onze tuin is in ieder seizoen mooi om te zien. In de herfst zie je hoe er een prachtig kleurenpallet de tuin siert, als het in de winter heeft gesneeuwd waan je je in een levende kerstkaart, en in de lente, als alles weer tot bloei komt, krijg je weer zin in de zomer.  De tuin is vrij toegankelijk voor iedereen. We willen dan ook van oktober tot en met april iedere tweede zondagmiddag van de maand het gebouw openen, hier kunt u dan bij de kachel van een lekker kopje koffie of thee genieten na een wandeling door onze tuin. Noteer alvast volgende data zondag 8 oktober, 12 november, 10 december,14 januari, 11 februari, 10 maart en 14 april deze zondagmiddagen is er iemand aanwezig  van 13.30 uur tot 17.00 uur

Verder geven we lezingen aan scholen en groepen over het leven van de bij, hiervoor kunt u contact opnemen via onze website www.wilgenroosje.nl, we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. U vindt De Immenhof achter in de Broekkant te Budel. Voor de route kijkt U het best op www.wilgenroosje.nl