Karateschool YinYang levert twee karateka’s af voor het WK Kyokushin Karate

BUDEL – Karateschool YinYang uit Budel is trots om aan te kondigen dat twee van hun karateka’s, Nadir en Yassir Alali, zijn geselecteerd voor het Nederlandse team op het WK Kyokushin Karate. Ze zullen deelnemen aan het WK op 17 november 2023 in Arnhem, in de categorie 14-15 jaar. Het WK Kyokushin Karate is een prestigieus evenement waar de beste karateka’s van over de hele wereld samenkomen om hun vaardigheden als vechtsporter in praktijk te brengen. Nadir en Yassir Alali, beide toegewijde en getalenteerde beoefenaars van Kyokushin Karate, worden reeds enkele maanden begeleid door jeugdcoaches Kim de Laat en Anja Vercoelen, beide zwarte band karateka’s en behorende tot het lesgevend kader van Yin Yang. Karateschool Yin Yang is buitengewoon trots op het feit dat er maar liefst twee getalenteerde karateka’s uit de school zijn uitverkoren om Nederland te vertegenwoordigen op dit wereldpodium. Voor meer informatie over Karateschool YinYang en haar betrokkenheid bij het WK Kyokushin Karate kunt u vinden op de website: www.kyokusyinyang.nl/events