“NAH en Afasie”

EINDHOVEN – Maandag 9 oktober 2023 organiseert Café Brein Eindhoven een ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Waar: SWZ Activiteitencentrum, Palladiostraat 27, 5624 AB in Eindhoven. Datum en tijd: 9 oktober van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang vanaf 19.00 uur. Wie: Mensen met NAH, hun familie of mantelzorgers, andere belangstellenden. Aanmelden: IS NIET NODIG!

Welke onderwerpen komen er aan bod?
De gastsprekers op deze avond zijn logopedisten Suzanne Nicodem en Marlijn Alewijns. Beiden zijn verbonden aan het Archipel Afasiecentrum Eindhoven. Zij zullen meer vertellen over: wat is afasie en wat zijn de symptomen? Wat is de impact van afasie in het dagelijks leven voor degene met NAH (én naasten)? Wat kan het Afasiecentrum betekenen en wanneer kom je in aanmerking voor behandeling? Natuurlijk zullen zij ook tips en handvatten geven hoe om te gaan met afasie voor alle betrokkenen. Spreekt het thema van deze Café Brein bijeenkomst je aan? Je bent van harte welkom.

Café Brein
Café Brein is de tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen waarbij informatie en gezelligheid samengaan. Deelnemers praten over de brede gevolgen van NAH en hoe ze daarmee omgaan. Deze gevolgen hebben namelijk grote invloed op het welzijn van de persoon met NAH en zijn omgeving. Belangstellenden die aankondigingen en/of samenvattingen van de bijeenkomsten willen ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de Café Brein emailverzendlijst via info@mantelzorgverlicht.nl