Repair Café Buuls Zitje en muzikale middag

BUDEL – Deze week is er weer een Repair Café  in Trefpunt ’t Buuls Zitje. De hele bezetting van het Repair Café  staat klaar met het nodige gereedschap. Op zaterdag 7 oktober kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines, klokken e.d. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! En zeker in deze dure tijden is een reparatie de goedkoopste oplossing. Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel – Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de Mannen van Metaal ze uit elkaar halen en onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis .De reparatie is gratis , behalve materiaalkosten maar een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd.  Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop.

En om alvast te noteren en in te schrijven: op woensdag 25 oktober is er een muzikale middag met Noud van Leeuwen. Via beelden, anekdotes en verhalen en herkenbare liedjes gaat hij terug in de tijd. Inkom is gratis en de koffie met iets lekkers kost maar 75 cent. Hierover later meer info. We zijn verder dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag met alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, knutselen, rummikub spelen, lunch(om de week) en schilderen,  evenals de gezellige koffie ochtend- en middagen.

Voor meer info en de exacte openingstijden, kun je kijken op onze Facebookpagina . Je kunt ook mailen naar buulsZitje@gmail.com  of bellen : 06 10227398 naar ’t Zitje of coördinator Kitty ( 0031 6 30447705).  Of neem een leuke infoflyer mee uit onze Huiskamer. ’t Buuls Zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.