‘Stikstof-editie’ Offroad Budel in De Borgh

BUDEL – De organisatie van Offroad Budel gelastte de negende editie van het internationale 4×4-treffen onlangs af. Wat wel doorgaat zijn de geplande optredens. Die vinden zaterdag plaats in multifunctioneel centrum De Borgh in Budel. Offroad Budel zou eigenlijk dit weekend worden gehouden, maar de Stichting Offroad Budel zette afgelopen zomer een streep door de editie van 2023. Op basis van verschillende onderzoeken op milieu- en stikstofgebied concludeerde de stichting dat het evenement dit jaar niet kan plaatsvinden op de manier zoals ze dat voor ogen heeft. De organisatie ontving de afgelopen weken veel steunbetuigingen en ook donaties. ‘Dit geeft ons motivatie om in de toekomst te zoeken naar een nieuwe vorm van ons evenement’, meldt de stichting op haar Facebook-pagina.
Omdat de artiesten toch al waren geboekt is er zaterdag vanaf 19.30 uur een feestavond in multifunctioneel centrum De Borgh in Budel. Optredens zijn er tijdens ‘Offroad Budel – De Stikstof-editie’ van de band Weekend Warriors en DJ Hardy. Op deze manier hoopt de stichting de kosten wat te drukken en zoveel mogelijk mensen van de optredens te laten te genieten. Meer info: offroadbudel.nl.

Archieffoto NDB