Vaesrade verslaat sv Budel: 4-2

REGIO – sv Budel heeft  een 4-2 nederlaag opgelopen tegen Vaesrade. De trainer van Budel koos voor een andere opstelling in vergelijking met vorige week. Verdedigende middenvelder Stan van Leeuwen stond in de basis voor aanvallende middenvelder Finn Bogers. In de eerste helft gebeurde er vanalles. Budel kwam snel achter (2e min), na een kwartier stond er 2-0 op het scorebord en een minuutje later scoorde Koen Vos fraai met een afstandsschot in de kruising de 2-1. Twee minuten later alweer kopte Vaesrade de 3-1 op het scorebord. Na 25 minuten kreeg Budel een strafschop, maar Luc Nouwen miste dit buitenkansje. In de 35e minuut was er een opstootje tussen de linksbuiten van Vaesrade en Stef v.d. Kruijs en beide spelers moesten met rood het veld verlaten. Even later bediende Youri Bogers Luc Nouwen, die kapte zich knap vrij en schoot hard binnen: 3-2. Youri schiet even later net naas  en aan de overkant moet keeper Luuk Smolenaers nog een keer redding brengen.
Ruststand 3-2.
In de rust brengt de trainer van Budel twee nieuwe spelers, Finn Adams vervangt routinier Daan Kooken en de prima spelende Jasper Beerten moet plaats maken voor Sem Janssen. Meteen is er een grote kans voor Vaesrade, maar de kopbal gaat naast. Na 10 minuten spelen scoort Vaesrade in een snelle omschakeling de 4-2, nadat Jochem Spee de bal te gemakkelijk inleverde. Na een goed uur spelen wordt een doelpunt van Vaesrade vanwege buitenspel afgekeurd en aan de andere kant schoot Koen Vos een grote kans over het doel. In de 83e minuut kwamen de tieners Finn Bogers en Diego Seijkens nog in de ploeg bij Budel voor Rik Bogers en Stan van Leeuwen. Budel probeerde het nog wel, maar de krachten vloeiden weg. Vlak voor tijd deelt de aanvoerder van Vaesrade nog een doodschop uit aan Finn Bogers. Er ontstaat een opstootje waarbij Youri Bogers de aanvoerder van Vaesrade wegduwde. Beide spelers mogen ook met rood vertrekken. Beide teams eindigen deze wedstrijd met 9 spelers.
Eindstand 4-2. Al met al een wedstrijd om snel te vergeten.