HacCulCup Finale 2023

REGIO – Na een meer dan succesvolle 1e editie kon een vervolg niet uitblijven. Helaas kwam er iets tussen…Maar nu is het eindelijk weer zover: de HACCULCUP 2023!

De HacCulCup is een internationale lachwedstrijd, georganiseerd door HAC Weekblad en Wauwie, waar iedereen aan mee mag doen die van mening is dat hij/zij het publiek het beste kan vermaken en laten lachen. Uit alle inschrijvingen werden 30 kandidaten uitgenodigd om zich te presenteren tijdens de voorronden die werden gehouden op plekken in de gemeenten Cranendonck, Hamont-Achel en Pelt. De beste 6 kandidaten uit deze voorronden krijgen de kans om te laten zien dat ze de beste zijn in het vermaken en laten lachen van het publiek tijdens de HacCulCup Finale 2023. Deze gaat door op zaterdag 14 oktober vanaf 20.00 uur in Cinema Walburg in Hamont.

Er kan er maar één winnen. Het publiek bepaalt mede wie dat is. Deze winnaar gaat niet alleen naar huis met de HacCulCup, maar ook met een cheque van €250,-. Kom kijken, kom lachen, kom genieten en kom stemmen op je favoriet!

Cinema Walburg / Zaterdag 14 oktober 2020 / Aanvang 20.00u / Entreeprijs €15

Tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/hacculcup2023