Handbal Sporting Pelt H2 onderuit in Montegnée

PELT – Na het zure gelijkspel van vorige week tegen Visé stond er van het weekend voor heren 2 wat goed te maken. H2 moest het opnemen tegen Renaissance Montegnée. Beide ploegen stonden met evenveel punten in het klassement en was dus een ideale kans om over Montegnée te springen en in het wiel te blijven van de leiders.

Match begon goed, gelijkopgaand, maar Sporting kon als eerste een voorsprong zetten van 2 doelpunten. Maar na 15 minuten sloeg alles stil wat rood was. Balverlies en technische blunders waren de aanleiding van dit catastrofaal gebeuren. Montegnée bleef op zijn elan verder doen met een niet in te halen ruststand als gevolg.  Een hard woord van Sven zorgde ervoor dat de mannen gemotiveerder op het veld stonden. In de tweede helft toonde Sporting beter spel. Het kalf was al verdronken maar dit maakte dat de achterstand wat werd ingeperkt.  Veel woorden gaan we er niet meer aan vuil maken. Een match om snel te vergeten maar waar toch een wijze les uitgetrokken moet worden. Volgende week de moeilijke verplaatsing naar Sprimont op het programma.