MBV Budel in finale B-Cup Duits kampioenschap 

BUDEL – Wie dacht, dat met de overwinning in Budel op Halle 70/90, met 13-6, de plaats in de finale voor de B-Cup van het Duits kampioenschap veilig gesteld was, had het toch een beetje mis. Het werd in Halle een spannende strijd, om in de finale te komen. Mede omdat Budel niet op volle sterkte kon afreizen naar Halle. Het werd een heel mooie wedstrijd, die hoofdzakelijk door Halle werd gedomineerd. Tot zeven keer toe werd de doelman van Budel door de spelers van Halle gepasseerd. Om aan een verlenging te ontsnappen, moest Budel hierdoor minstens één doelpunt maken. Sven Neijssen bracht de verlossende treffer voor MBV Budel op het scorebord, waardoor Budel zich rechtstreeks kon plaatsen voor de finale, met één doelpunt verschil t.o.v. Halle. De tegenstander in de finale is MBC Kierspe.  MBV Budel zal echt op volle sterkte deze wedstrijd moeten gaan spelen, willen ze ook dit jaar winnaar worden van de B-Cup. MBC Kierspe zal er alles aan doen om de B-cup dit jaar naar Kierspe te halen. Zolang de B-Cup bestaat is MBV Budel winnaar van deze cup. Of het ook dit keer gaat lukken wordt nog een spannende aangelegenheid. Hoe het afloopt kunt u volgen op de website: www.motoball.de. De wedstrijd is 7 oktober a.s. en wordt gespeeld te Kierspe (Sauerland). De aftrap is om 15:00 u.

Foto: doelpoging Stan Looijmans in een eerdere wedstrijd tegen MBC Kierspe 

De foto is gemaakt door Johan Horst.