Puzzel Soerendonk

SOERENDONK – Ook Soerendonk heeft nu zijn eigen fotolegpuzzel. Het is de vijfde legpuzzel in de serie dorpspuzzels van de kernen van Cranendonck. Dorplein, Schoot, Maarheeze en Budel gingen Soerendonk voor. De legpuzzel – met als titel “Zurrik dá maken Willie samen” – is in hetzelfde herkenbare patroon als de vier die voorgingen en heeft ook 1000 stukjes. De foto’s werden door de Dorpsraad aangeleverd en de “makers” uit Dorplein hebben de puzzel in elkaar gezet. De puzzel wordt in omloop gebracht door de Dorpsraad van Soerendonk en is te bestellen via hun webshop: https://www.dorpsraadzurrik.nl/webshop. Ook via de VVV in Budel zal een deel van de puzzels worden aangeboden. De oplage is ook nu weer beperkt. Reageer dus snel als je zeker wilt zijn van een exemplaar. Puzzel het urinoir bij de kerk en Jaco’s patatkraam tevoorschijn met daarnaast de vele andere mooie dingen van Soerendonk. We wensen je veel puzzelplezier met deze unieke legpuzzel.

Namens Dorpsraad Soerendonk en de “makers ‘uit Dorplein

Foto Jack Roosen