Nieuws en activiteiten Senioren Budel 

BUDEL – De senioren van Budel hebben aan het einde van dit zomerseizoen een gezellige middag gehouden ter afsluiting van het seizoen. Door middel van een diapresentatie met foto’s en filmpjes werd een goed beeld gegeven van alle activiteiten binnen de vereniging. De 140 aanwezigen werden getrakteerd op koffie met vlaai en het bestuur had besloten dat er ook nog wel een rondje van de vereniging af kon. Manuela en Joop verzorgden een perfecte invulling van zang en muziek, wat aanzette tot een spontane polonaise die tussen de tafels doortrok. Rond 17.00 uur kwam er een einde aan deze supergezellige middag, die volgend jaar zeker een vervolg krijgt.

Dagje Efteling
Met een bus vol enthousiasme en herinneringen aan vroeger hebben onze senioren een bezoek gebracht aan de Efteling. Het avontuur begon met een groepsfoto met Roodkapje in ons midden en eindigde na veel verwondering en verbazing bij Holle Bolle Gijs. Een prachtige zonnige dag zorgde ervoor dat iedereen optimaal genoot van alles wat er te zien en te beleven was. Rond 17.00 uur zat iedereen weer in de bus voor de terugreis naar Budel vol verbazing over deze nieuwe ervaring met de Efteling van nu. Voor velen een unieke reis door de tijd. 

En ondertussen wordt het steeds gezelliger en drukker op de dinsdagmiddagen in de Borgh bij het rikken. Dit keer was Annie Cuunders met 204 punten de baas boven de heren Jan van Bree en Harrie Slegers. Bij het bridgen is een goede dynamiek met je partner van wezenlijk belang. De duo’s Riek Ceelen/Henk van Lith en Jo Voermans/Margot Garbe bewijzen dat met regelmaat en eindigden ook dit keer als 1 en 2. Bijzonder was de gedeelde 3e plek voor 2 duo’s Wil Looise/Thea de Werdt en Riek van Winkel/ Mien van den Broek.