Songs of Cohen in Cantinetheater 

BUDEL-DORPLEIN – Op 14 oktober brengt het Cantinetheater in Budel-Dorplein een eerbetoon aan de legendarische Leonard Cohen met een optreden van de befaamde tributeband, Songs of Cohen. Bereid je voor op een avond vol de tijdloze muziek en poëtische teksten van deze iconische singer-songwriter.

De avond belooft een muzikale reis te worden, met de grootste hits van Leonard Cohen, waaronder “Hallelujah”, “Suzanne”, en “Bird on the Wire”. Songs of Cohen staat bekend om hun meesterlijke interpretaties en hun vermogen om de ziel van Cohens muziek te vangen.

Het Cantinetheater, met zijn intieme sfeer en hartelijke ontvangst, vormt het perfecte decor voor een avond vol muzikale magie. Samen met vrienden en mede-fans kun je genieten van deze bijzondere hommage aan Leonard Cohen.

Bert van den Bergh, de drijvende kracht achter Songs of Cohen, doet dit eigenwijs op geheel eigen wijze, hij vertolkt Cohen, imiteert hem niet. De teksten worden (in het Engels) door Van den Bergh met zijn donkere, behaaglijke stem gloedvol gebracht, zodat de ziel van Cohen duidelijk doorklinkt in het programma. De zaal gaat open om 20.00 uur en het optreden gaat om 20.30 uur van start. Voor meer informatie en kaartverkoop www.cantinetheater.nl