Alle finalisten HACCulCup bekend

REGIO/BUDEL – De HACCulCup, de internationale lachwedstrijd georganiseerd door Wauwie en HAC Weekblad, is in volle gang! Woensdag 27 september stond de derde en laatste voorronde op het programma. Deze ging door in café-zaal De Wielerbaan in Budel. 9 artiesten gaven er het beste van zichzelf en na afloop kozen het publiek en de jury de laatste twee finalisten. Ben van der Walle en Jeremy Schuurman maken de lijst van finalisten van de HACCulCup 2023 compleet. 

De zaal van De Wielerbaan was goed gevuld voor de derde en laatste voorronde. Ook dit keer kregen 9 artiesten uit België en Nederland ieder 10 minuten de tijd om het publiek en de jury te overtuigen van hun ‘kunnen’. Sommige artiesten waren duidelijk niet aan hun proefstuk toe, anderen hadden wat minder ervaring en vonden het allemaal nog spannend. De acts waren heel gevarieerd, gaande van stand-up tot tonpraten en alles daar tussenin. Er werd met regelmaat van harte gelachen. 

Uiteindelijk wist Ben van der Walle, met zijn typetje als barman van Café Vergane Glorie, het publiek en de jury het meest te charmeren. En ook Jeremy Schuurman, mocht dankzij zijn vlotte babbel en gevatte spontane reacties, een ticket voor de grote finale in ontvangst nemen! 

Finale HACCulCup 
De finale van de HACCulCup wordt gehouden op zaterdag 14 oktober in cinema Walburg in de Kerkstraat 28 in Hamont. Daar zullen Jeremy en Ben, samen met de andere finalisten uit de vorige voorronden, opnieuw het publiek en de jury proberen te overtuigen. De andere finalisten zijn Rik Bosmans, Milan Borns, Loek Marneffe en Bert Schrijvers. 

Kom dus zeker naar de finale van de HACCulCup want hier gaat de strijd tussen de 6 finalisten losbarsten. Vanaf 20.00 uur nemen zij het podium in en mag zowel het publiek als de jury de uiteindelijke winnaar kiezen. Tickets voor de finale zijn te bestellen via www.wauwie.com/HACCULCUP 

Be there or be square!