Kaartverkoop Cranendoncks Verbroederingsbal start op 11 oktober

BUDEL – De kaartverkoop voor de negende editie van het Cranendoncks Verbroederingsbal start op woensdag 11 oktober. Het carnavalsfeest dat plaatsvindt op zaterdag 25 november wordt dit jaar gehouden op het terrein bij manege De Auw Meule aan de Hoenderstraat in Budel. Voor de organisatie is dit een vertrouwde locatie. De eerste vijf edities van het carnavalsfeest vonden er ook al plaats. Optredens zijn er die avond van het dj-duo Altijd Larstig & Rob Gas d’r Op, Immer Hansi, Veul Gère, DJ Siem en DJ Hardy. 

Een gedeelte van de opbrengst van het Cranendoncks Verbroederingsbal gaat ieder jaar naar de (carnavals)verenigingen die helpen bij het organiseren van het evenement. Een ander deel wordt uitgekeerd als prijzengeld in de zes Cranendonckse kernen. Maar ook op andere plaatsen in de regio wordt het carnaval ondersteund. 

Het carnavalsfeest op zaterdag 25 november begint om 19.00 uur. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. De kaartverkoop start op woensdag 11 oktober om 19.11 uur. Tickets kosten 15 euro en zijn alleen online te koop via de website verbroederingsbal.nl.

Foto Bart Lijten (archief)