Modeltreinenbeurs 

WEERT – Op zaterdag 21 oktober organiseert De Model Spoorweg Vereniging Weert (MSVW) een modeltreinenbeurs in het Buurtcentrum Moesel, Christinelaan 25, 6006CJ Weert. De beurs wordt gehouden van 10.00 tot 15.00 uur. Op een beursoppervlakte van meer dan 400 m2 wordt een zeer gevarieerd assortiment van nieuwe en gebruikte Modeltreinen, bouwpakketten, elektronica, miniatuurauto’s, scenery- materiaal, hobby-gereedschappen en overig modelspoorbaan toebehoren aangeboden. Tevens zijn er op deze beurs model-banen opgesteld en te bewonderen. De toegangsprijs bedraagt € 3,00 en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Voor nadere informatie kan men zich wenden tot het beurssecretariaat. Zou de belangstelling bij U uitgaan naar deze fantastische hobby en is er
behoefte om hierover te brainstormen dan kunt U altijd even binnenlopen tijdens een van onze clubavonden. Iedere maandag- en vrijdagavond, van 19.00 tot 22.00 komen de leden
Het clubgebouw ligt gelegen aan de Heijsterstraat 9, 6031 RA Nederweert. E-mail: info@msvw.nl Website: www.msvw.nl