Senioren Vereniging Gastel

GASTEL – De senioren hadden op donderdag 28 september een mooie en gezellige jeu de boules middag. Dit op de banen van J.B.C. de Butsers. Deze wedstrijd werd gespeeld onder leiding van Martien Hendriks. En deze verzorgde ook de puntentelling. Er waren 16 fanatieke spelers aanwezig. Welke door loting, met, en tegen elkaar speelde. De spelers werden aangemoedigd door enkele supporters. Na een eerste fanatieke sportieve ronde was het tijd voor koffie met gebak. Na een nieuwe loting ging men verder met de tweede ronde. En de spelers werden steeds fanatieker, ook met gezelligheid onder elkaar. Na de tweede ronde was er weer een rustpauze, onder het genot van een natje. Ook de derde ronde werd er weer gezellig en fanatiek gespeeld om de prijzen.

De prijzen werden als volgt verdeeld  :
Aanmoediging / poedelprijs voor Willy Baten
1e  Hans Hendriks 3 gewonnen partijen met 29 + plus punten. 
2e Francisca Aarts 3 gewonnen met 15 + punten
3e Gerard van Dungen 2 gewonnen met 20 + punten
4e Gerard Loots 2 gewonnen met 19 + punten
5e Theo Aarts 2 gewonnen met 8 + punten
6e Mia Hendriks 2 gewonnen met 6 + punten
7e Jos Baten 2 gewonnen met 2 + punten

De leden van Seniorenvereniging Gastel wandelen en Nordic walken in de even weken. 
De eerste is op donderdag 5 oktober. Vertrek om 10.00 uur vanaf de Schaapskooi.
De volgende is op 19 oktober, enz.