Ut Get Beginne van c.v. Buulder Buk

BUDEL – De aftrap voor carnaval in Buul staat weer bijna te gebeuren: Ut Get Beginne, voor alle carnavals liefhebbers uit Budel en omstreken. Op zaterdag 11 november met Ut Get Beginne en op zondag 12 november plakken we er meteen een tweede feestje aan vast. Dan gaan we beginnen met het Fruhsjoppen gevolgd door een groot Buuls Fèst. Ook dit jaar weer een groot tweedaags spektakel in een verwarmde tent naast de Bouwhal aan de Poelderstraat in Budel. Op zaterdag de elfde van de elfde trekt een lichtjesstoet onder aanvoering van prinses Nicky I en Prins Jeroen naar het feestterrein waarna het echte startschot voor een nieuw carnavalsseizoen kan worden gegeven. En nu we op zondag de tent toch al hebben staan feesten we dan ook maar meteen door vanaf 11.11 uur met een ouderwets gezellig Fruhsjoppen. Lokale artiesten zoals DJ Bas, DJ Thijs en Que Mas Fun-orchestra zullen die dag aanwezig zijn om er een echt Buuls Fèst van te maken. Zet dit weekend dus in je agenda in mis het niet. De entree is gratis voor beide dagen!

Foto Monique Duisters