Word jij Nederlands Pokerkampioen? 

BUDEL – Het grootste Pokertoernooi van Nederland is gestart. Tijdens de voorrondes verspreid over locaties in Nederland wordt er gestreden om de finaleplaatsen en uiteindelijk de felbegeerde Poker Kampioen titel. Het Pokerkampioenschap van Budel is een pokertoernooi voor iedereen (18+) die het leuk vindt om te pokeren of wil leren pokeren.

In ruim 200 zaken zal er een gezellig professioneel poker toernooi van start gaan. Hier in de regio zal dat in zaal ‘De Bonte Os’ te Budel zijn. Vrijdag 13 oktober is de voorronde in deze regio en zal er gestreden worden om verder te komen in het toernooi. Dit pokertoernooi is een voorronde van het ONK Poker (Open Nederlands Kampioenschap Poker). Dat betekent dat er gekwalificeerd kan worden voor de kwartfinales, halve finales of de landelijke finale van het ONK Poker 2023. Zeer leuk toernooi voor beginners en goede beoefenaars van hun pokerface. Ook zonder enige poker ervaring kun je dus meedoen. De basisregels van het pokerspel zijn namelijk erg eenvoudig. Tijdens deze poker avond is er een toernooidirecteur aanwezig die al je vragen omtrent de poker regels kan uitleggen. Vorige editie behaalde zelfs twee spelers van De Bonte Os de regio-finale! Meedoen kan vanaf 18 jaar en ouder. Inschrijven kan vooraf via www.onkpoker.nl. Het poker toernooi begint op vrijdag 13 oktober om 19.30 uur in zaal De Bonte Os te Budel.