Kaartverkoop De Budelse Comedie

BUDEL – Eind november brengt toneelvereniging De Budelse Comedie haar jaarlijkse avondvullende stuk. Dit jaar kunt u genieten van “Pepermuntje met een hoogtepuntje!” Een kluchtige komedie geschreven door Rob van Vliet en geregisseerd door Piet Fransen.

In de plaatselijke supermarkt komen, zoals overal, allerlei klanten die graag het liefste alles gratis krijgen. Om de omzet wat te vergroten worden ook bijproducten verkocht, soms zelfs gedwongen. Maar wat weet de supermarkteigenaar hier eigenlijk van? Wat heeft de vrolijke kapper er mee van doen? Wie is de man die hier alle touwtjes in handen lijkt te hebben? Geeft een pepermuntje echt een hoogtepuntje? Volop ingrediënten voor een heerlijk avondje lekker ontspannen kijken, lachen, genieten! De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 25, zondag 26 en woensdag 29 november 2023. Aanvang telkens om 20:00u met op zondag ook een matineevoorstelling om 14.00 uur.Kaarten zijn nu al online te verkrijgen via www.theaterdeborgh.nl. Maar u kunt ze ook fysiek aanschaffen op een van de twee verkoopavonden. Op maandag 23 en 30 oktober ’23 van 19.00 tot 20.00 uur in de foyer van MFC de Borgh. Kaarten zijn 14,00 per stuk, inclusief een pauzedrankje.