Ledûb Volleybal MC 3

BUDEL – Vorige week zaterdag was de eerste thuiswedstrijd van het seizoen voor Ledûb MC3. Maar ook meteen de eerste keer in hun leven zelf het wedstrijdveld opzetten. Dat was nog niet zo makkelijk als gedacht, met name de scheidsrechtersstoel was nogal zwaar. Maar met z’n allen lukte dit uiteindelijk wel. Net als Ledûb MC3 had ook tegenstander Stravoc haar eerste wedstrijd verloren. We begonnen vol goede moed, maar helaas bleek er geen overwinning in te zitten. Nadat de eerste set met 25-9 werd verloren, liep het in de tweede set een heel stuk beter. We pakten al snel een voorsprong van 4-0 en wisten deze voorsprong zelfs naar 21-19 te brengen. Toen we zagen dat we de set konden winnen, sloegen de zenuwen toe. En uiteindelijk verloren we hem met 25-21.

Deze klap kwamen we niet meer te boven en verloren ook de derde en vierde set.

Einduitslag was 4-0, maar de tweede set biedt vertrouwen voor volgende wedstrijden. Daarnaast hebben we vooral weer veel plezier met elkaar gehad.

Tekst: Veerle Cox