MBV Budel wint B-Cup in Duits kampioenschap

BUDEL – Ook dit jaar is het MBV Budel gelukt om de B-Cup van het Duits kampioenschap motoball naar Budel te halen. In de eerste manche zag het er nog erg goed uit voor Budel. Doelpunten van Stan Looijmans en Carlo van Geldrop zorgden ervoor, dat Budel met 2-0 op voorsprong kwam. In de tweede manche kwam MBC Kierspe echter erg sterk terug en met een doelpunt voor Kierspe in deze manche werd de voorsprong van Budel nog maar één doelpunt. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij beide teams alles gaven. Doelpunten bleven echter uit. Tot het einde van de vierde manche. Een counter van Budel zorgde voor een scoringskans voor Carlo van Geldrop. Met een klein tikje wist hij de keeper van Kierspe te passeren, waarmee hij de eindstand op 3-1 bracht. Een mooie opsteker voor MBV Budel, waarmee een moeilijk seizoen toch nog positief wordt afgesloten. Vooral de inzet van de spelers uit het ’back-up’ team heeft hier zeker positief aan bijgedragen.