Nieuwe talentenshow scholen LVO Weert

WEERT – De scholen van LVO Weert zijn een broedplaats zijn van jong, creatief talent. Elk jaar worden er fantastische evenementen georganiseerd, zoals het Muziekgala en Van Horne Pop. Vanaf dit jaar komt daar een evenement bij: Van Horne’s Got Talent. Een grote talentenshow, waarin leerlingen en personeel worden uitgenodigd hun talent tentoon te spreiden. Het evenement vindt plaats op donderdag 23 november 2023 in de aula van de Philips van Horne.

Doe mee als artiest!
Ben jij leerling op één van de scholen van LVO in Weert of Cranendonck en heb jij een geweldig talent of gewoon een erg leuk creatief idee? Doe dan mee! Stuur een auditiefilmpje vóór vrijdag 13 oktober 2023 naar vanhornegottalent@gmail.com. Hoe fantastisch is het als leerlingen en collega’s heel onverwacht het podium durven te betreden!? Het maakt niet uit of je pas sinds kort iets geleerd hebt. Alles mag en alles kan. Hoe gevarieerder, hoe leuker. Wil je meedoen, stuur dan uiterlijk vrijdag 13 oktober een e-mailtje naar vanhornegottalent@gmail.com.