Vacaturekrant HAC Weekblad 

REGIO – De zoektocht naar het juiste personeel is niet altijd even gemakkelijk. HAC Weekblad helpt graag een handje en daarom brengen we begin november de Vacaturekrant

 uit. In deze uitneembijlage kunnen bedrijven aan een voordelig tarief vacatures plaatsen. Bovendien staan er interessante artikelen in voor zowel bedrijven als werkzoekenden over hoe ze, op een efficiënte en gerichte manier, met elkaar in contact kunnen komen. Denk aan tips om te solliciteren maar ook adviezen over hoe men de werkomgeving en werkvoorwaarden aantrekkelijker kan maken. 

Een vacature plaatsen? Dat kan in deze uitgave aan een extra voordelig tarief, inclusief de vormgeving, een proefdruk en plaatsing in kleur! De Vacaturekrant

 is de ideale manier om de juiste mensen te bereiken in de regio. En de Vacaturekrant

 verschijnt niet enkel in 27.675 brievenbussen in Cranendonck, Hamont-Achel en Pelt, maar wordt ook online geplaatst en kan gemakkelijk gedeeld worden op social media. Zo wordt de kans op een juiste match nog groter! 

Waarom publiceren in de Vacaturekrant? 
– Doelgericht  
– Opvallende vormgeving 
– Groot bereik (oplage 27.675 exemplaren) 
– Aantrekkelijke tarieven 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail naar info@hacweekblad.eu en wij helpen u graag verder. De Vacaturekrant verschijnt in de uitgave van vrijdag 10 november. Een publicatie doorgeven kan tot uiterlijk dinsdag 7 november 16 uur.