Loopgroep Cranendonck actief bij ASML marathon Eindhoven

EINDHOVEN – Zondag 9 oktober hebben enkele lopers van Loopgroep Cranendonck deelgenomen aan de halve marathon van Eindhoven en aan de estafette. Ondanks dat de temperatuur iets lager uitviel dan voorpelt, was het warm toen om 14:00 uur het startschot voor de halve marathon klonk. Desondanks werden er mooie tijden neergezet op de 21,1 km door Twan Winters (1:37:45), Geert Hertogs (1:44:41), Jeffrey Meurkens (1:51:49), Bart Robben (1:55:24) en Michael de Kok (1:56:53). Harry Maas en Jeanne Maas liepen met 2 andere lopers van de Rabobank de marathon estafette in een tijd van 3:38:31. Ook zij waren dik tevreden met hun tijd. Heb jij ook zin om lekker actief bezig te zijn met lopen en krachtoefeningen. Sluit dan vrijblijvend aan bij enkele trainingen van Loopgroep Cranendonck. Voor meer info kijk op www.loopgroepcranendonck.nl 

Foto Geert en Michael