Werp Vijfkamp te Lanaken

PELT – Afgelopen weekend was het laatste Limburgse kampioenschap van het zomerseizoen. Het werp vijfkamp stond op het programma te Lanaken. En de SACN-atleten slooten het succesvolle seizoen af met nog 2 Limburgse kampioenen: Tine Frederix en Patrick Coene. In totaal heeft SACN dit jaar 114 Limburgse kampioenen in haar rangen. Over een uitzonderlijk jaar gesproken! En dan had SACN met 4 deelnemers nog een zilveren medaille Froukje Heylen en een bronzen plak voor Pascal Snoeks. Op dezelfde meeting was er ook het Limburgse kampioenschap uurloop. Daar mocht SACN ook nog

2 Limburgse kampioen vieren. Elianthe Didden en Frieda Hendrikx werden Limburgs kampioen. Frieda liep hier een Belgisch record! Mia Palmans veroverde de zilveren plak.

Dit was een mooie afsluiter van een fantastisch seizoen! Proficiat atleten en trainers.

Foto van de werpers Patrick, Pascal, Tine en Froukje.