Jeugdraad van 11 Toeterland!

BUDEL-SCHOOT – Het lijkt nog ver weg maar carnaval 2024 staat zo weer voor de deur.
We kunnen terugkijken op een geweldige carnaval in 2023. We zijn inmiddels volop bezig met de organisatie van het nieuwe seizoen. Op dit moment zijn we bezig met het samenstellen van de Jeugdraad voor komend carnavalsseizoen. De Jeugdraad van 11 van C.V. De Toeters ondersteunt het Jeugdprinsenpaar tijdens bepaalde activiteiten zoals het Prinsenbal (16 dec ’23), de Receptie (28 jan ’24) en natuurlijk de optocht (12 feb ’24) met een plaats op de Prinsenwagen. In de Jeugdraad zitten o.a. jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van BS de And’re Wijze. Zij hoeven niet per se in Budel-Schoot te wonen.
Ook jongens en meisjes uit groep 7 en 8 van andere basisscholen mogen zich opgeven. Zij wonen bij voorkeur wel in Budel-Schoot. Nieuw is dat kinderen, die lid zijn van Jong Nederland Budel-Schoot en in groep 7, 8 of vergelijkbaar zitten zich ook mogen opgeven voor de Jeugdraad van 11 van C.V. De Toeters. De kinderen dienen zelf te zorgen voor een donkere/zwarte broek, wit t-shirt met lange mouwen en donkere schoenen. Voor de cape en steek wordt gezorgd, als mede voor een consumptie tijdens een activiteit. Hoe het een en ander precies in elkaar steekt? Hierover krijgen jullie nog een e-mail als je je aanmeldt voor de Jeugdraad. Voor meer informatie en om jezelf aan te melden kun je een mailtje sturen naar jeugd@cvdetoeters.nl Vermeld hierin ook je contactgegevens zoals e-mail en telefoonnummer. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk zaterdag 21 oktober 2023. Overleg wel even met je ouder(s)/verzorger(s). De volgende activiteit van C.V. De Toeters is het Prinsenbal op zaterdag 16 december om 20.00 uur.