Wenen per luxe autocar of vliegtuig in september 2024? Iets voor jou?

HAMONT-ACHEL – Elk jaar kan je met vrijetijdsorganisatie Pasar Hamont-Achel wel ergens binnen Europa een citytrip maken. In 2023 vlogen er twee groepen van telkens een dertigtal deelnemers naar Valencia. Uitzonderlijk had er eerder in juni al een groep van 25 mensen New York bezocht tijdens een zes-daagse vliegreis. Zoals ook alle andere jaren waren de commentaren ook na deze trips weer uitermate lovend. In Valencia konden we onder begeleiding van een Nederlandstalige gids de verschillende monumenten, waaronder oa de koopliedenbeurs, in het historisch centrum bezoeken. We hebben er zelfs een ganse dag gefietst. We reden er onder meer door de rivierbedding van Turia waarin er een mooi park is aangelegd. Kortom; het reisbureau met kennis, ervaring, een puike organisatie en telkens weer een goede gids noemt niet voor niets ‘Tailor Made Travel’ oftewel ‘Reizen op Maat’.
Op donderdagavond 19 oktober stellen zij de groepsreis ‘Wenen’ voor. Omdat er vraag was om nog eens een busreis te doen voor mensen die niet van vliegen houden, kan je die avond kiezen tussen een bus- of vliegreis. Het programma ‘Wenen’ blijft hetzelfde voor de beide trips al reis je met de bus natuurlijk bijna twee dagen langer. Maar sommigen vinden dit nu eenmaal minder stresserend als het gedoe op een luchthaven. De reisvoorstelling gaat door in de grote zaal van Parochiaal Centrum Hamont-Lo, Leeuwerikstraat 6 in Hamont-Achel op donderdag 19 oktober om 19.30 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen. Zowel leden van Pasar als niet-leden zijn van harte welkom als ook Buullanders en Peltenaren enz… .