Bluesfestival in De Borgh 

BUDEL – Met trots presenteert Theater de Borgh op 28 oktober, i.s.m. de Budelse Brouwerij, de tweede editie van Bluesfestival: Budels Bock Bier Blues. Het beste van twee werelden. Budels Herfstbock en Blues Muziek!! Op het podium The Weepers en Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies.

The Weepers
Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol goeie songs. Het repertoire bestaat uit vele songs uit vervlogen tijden die gespeeld worden in het nieuwe millennium

Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies
“Talkin’ Blues is een Haagsche Blues Rock band die in 2016 ontstaan is als gelegenheidsband tijdens Jazz in de Gracht, en houdt op niet mis te verstane wijze de herinnering aan Blues legende B.B. King levend. Het repertoire bevat alle klassiekers van deze meestergitarist en performer die in 2015 overleed na een carrière van ruim 60 jaar.  

Inmiddels is de band niet meer alleen een z.g. BBK Tribute band meer maar zijn ook andere Blues klassiekers te horen, o.a. uit begin 70-er jaren. Denk bijvoorbeeld Mad Dog and Englishmen, denk Woodstock, denk Clapton en Crossroads! Let wel: Blues met een stevig rock randje!  Sinds een paar jaar zijn ze uitgebreid met de Delta Ladies, 3 zangeressen die behalve geweldig zingen ook zorgen voor extra spektakel. 

Talkin’ Blues ft. The Delta Ladies