Dag van de Mantelzorg 2023

EINDHOVEN –  Op de jaarlijkse “Dag van de Mantelzorg” staan mantelzorgers centraal. Een dag om meer bekendheid te geven aan mantelzorg en stil staan bij de vaak onmisbare zorg die mantelzorgers geven. In dit jubileumjaar (25e editie) van Steunpunt Mantelzorg Verlicht willen we mantelzorgers in Eindhoven extra in het zonnetje zetten. Op 10 november 2023 vindt deze dag plaats op het Stadhuis van Eindhoven aan het Stadhuisplein 1. 

Om ook de werkende mantelzorgers te kunnen ontvangen vindt de mantelzorgdag in de avond plaats. Vanaf 17.00 uur ben je welkom en om 17.30 uur start het programma.

Wethouder Samir Toub zal het programma openen. Het stadhuis wordt deze avond omgetoverd tot een groot restaurant waar iedereen een plekje kan vinden om te genieten van een warm en koud buffet. De muziek wordt verzorgd door de geweldige zangeres Margot Goorts. Ook wordt er gezorgd voor vermaak aan tafel. Rond 20.30 uur loopt de avond ten einde. Wil je deelnemen? Meld je dan snel aan, want vol=vol! De inschrijving verloopt op volgorde van aanmelding. Je kunt je inschrijven voor deze activiteit via Steunpunt Mantelzorg Verlicht ; mail info@mantelzorgverlicht.nl of bel met het secretariaat: 088-0031288. Vermeld je naam, postcode en huisnummer, je telefoonnummer, zodat we je gegevens snel kunnen vinden.