Eerste Elftal KFC Hamont A voor de vierde wedstrijd op rij ongeslagen

HAMONT-ACHEL – KFC Hamont 99 speelde op zondagnamiddag bij KVV Heusden-Zolder, een club met roots in nationaler Berkenbos. De thuisploeg had 7 van de 8 punten in de competitie op verplaatsing behaald en stond daarmee in de middenmoot. Hamont had een 5 op 9 uit de laatste 3 wedstrijden en werd daarmee iets te karig beloond.

Nu werd het een brilscore: 0-0. Beide teams hadden wel mogelijkheden (o.a. een bal op de dwarsligger door de thuisploeg) maar de afwerking was er niet. Voor het eerst dit seizoen scoorde KFC niet in een wedstrijd. Door het clean sheet voor keeper Marnick Emmers (het tweede van dit seizoen) behaalde het wel een punt op verplaatsing. Hamont blijft daarmee op een 13e plaats bengelen, met intussen 6 punten.

Volgende zaterdag ontvangt KFC in stadion ‘t Leeuwke de Maaslanders van Elen, die gedeeld 14e staan met 4 punten. Een mooie gelegenheid om afstand te nemen van de staart van de competitie. Meer op www.kfchamont99.be