Fabian Franciscus met zijn derde show ‘Lekker Gezellig!’

VALKENSWAARD –  Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus zijn derde! Op vrijdag 27 oktober komt Fabian met zijn nieuwste show ‘Lekker Gezellig!’ naar Theater de Hofnar. In deze show staat het dagelijkse leven met zijn ontwikkelingsstoornis centraal, en dit levert bijzondere en grappige anekdotes op.

Sympathiek en ontwapenend 
Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian in deze cabaretvoorstelling het leven. Niet met heel veel succes overigens… maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk. Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. 

Of zoals Fabian het zou zeggen: “Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien. Kun je maar beter een avondje keihard lachen.”

Waar kun je Fabian van kennen? 
Fabian’s eerste show ‘Vlafeest’ staat inmiddels op Netflix en was te zien bij NPO3. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond en Spijkers met Koppen. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands. 

Info & kaarten  
Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is geopend op ma t/m do van 13.00 tot 17.00 uur (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.