Nieuwe voorstelling coach en mindexpert Paul Kuipers 

HAMONT-ACHEL – Coach en mindexpert Paul Kuipers brengt op 1 december zijn nieuwe voorstelling ‘(On)beperkt en (On)begrenst’ op de planken in Cinema Walburg te Hamont. Al sinds zijn geboorte kampt Paul met de spierziekte SMA. Als coach en mindexpert heeft Paul zelf tal van waardevolle levenslessen geleerd die ervoor zorgen dat hij zich, ondanks zijn handicap, niet laat beperken in zijn mogelijkheden. “En dat is precies wat ik het publiek ook wil meegeven in mijn voorstelling,” vertelt Paul. “Gecombineerd met een goede dosis humor wil ik toch ook graag een paar inzichten meegeven. Het is natuurlijk aan het publiek zelf om hier wel of niet iets mee te doen, maar een gezellige, humoristische en inspirerende avond wordt het sowieso!”

Na zijn eerste voorstelling ‘Iedereen invalide’ presenteert Paul nu zijn tweede show ‘(on)beperkt en (on)begrenst’. “Ik heb de voorstelling reeds gebracht in Lommel en Antwerpen. Nu is het op 1 december tijd voor een thuismatch in ons eigen Hamont.” Paul is afkomstig uit Neerpelt, maar woont al sinds 2012 in Hamont, in De Wiek, een woonconcept voor mensen met een handicap. Paul is een positief en goedlachs persoon, die ook niet bang is van een beetje zelfspot. Hij volgde een opleiding tot Life-coach aan de Inge Rock Academy. “Hier heb ik veel zelfkennis en levenslessen opgedaan, die ik graag deel met mijn publiek. Het wordt zeker geen technische lezing, wel worden er vragen gesteld die de mensen uitdagen tot een beetje zelfreflectie. Wie hier niet op zit te wachten, hoeft dit natuurlijk niet te doen en kan gewoon naar de show komen voor een gezellige, humoristische avond.” Want humor, dat heeft Paul in overvloed. “En er ligt voor iedereen die de voorstelling bezoekt een bijzonder presentje klaar!” lacht Paul. “Wat het precies is hou ik nog even een verrassing, noem het maar ‘een opportuniteit’ voor de mensen.” 

De komische voorstelling ‘(on)Beperkt en (on)begrenst’ van Paul Kuipers is te zien op vrijdag 1 december in Cinema Walburg, Kerkstraat 28 in Hamont. De voorstelling start om 20.30 uur. Tickets en meer info via www.paulkuipers.com