Pro6 Zwerfvuilprikactie

MAARHEEZE – Op zaterdag 21 oktober gaan we voor de 48e keer op pad als Pro6 om zwerfvuil te verzamelen. We starten om 11.00u.  op  de carpoolplaats bij De Kleine Bruggen in Maarheeze  (naast de A2) en verzamelen zwerfvuil rondom de op- en afritten en het buitengebied daar omheen. We komen om 12.30u. weer bij het startpunt , verzamelen al het gevonden materiaal, dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat. 

Vorige keer 16 sept. j.l. hebben we in Soerendonk en omgeving zwerfvuil geprikt. We waren toen met 8 personen, waarvan 5 van het AZC, en hebben 8 volle zakken verzameld! Er lag op de World Clean Up Day beduidend minder, dan anders. Hopelijk ziet men  in Soerendonk ook duidelijk de meerwaarde van een schone leefomgeving.

Heb je zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meebrengt, dan zorgen wij voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen enz. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad! Je kunt je van tevoren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl, maar dat is niet verplicht hoor. We hopen je zaterdag te zien. Alvast bedankt voor de medewerking!