Op Herhaling in Valkenswaard

VALKENSWAARD – Op zondag 22 oktober is het evenement Op Herhaling in Valkenswaard. 

In het tweede jaar van de oorlog in Oekraïne is het thema artillerie. Het wapen der artillerie levert vuursteun aan aanvallende en verdedigende troepen door middel van mortieren, kanonnen en houwitsers. Wat doet de artillerie? Welke artilleriestukken had Nederland tijdens de Koude Oorlog. Op Herhaling is een kijk-doe-beleef evenement voor jong en oud. Dus haal het mipapo bij de keuringsarts en laat zien dat je kunt mikken op de schietbaan. Rijd mee in een militaire truck en passeer de grens van West naar Oost.

Op Herhaling vindt plaats aan de Opperheide in het buitengebied tussen Valkenswaard en de Belgische grens. De locatie wordt vanaf de Maastrichterweg aangegeven met borden. Het publiek is welkom van 10:00 tot 17:00 uur. Entree 5 euro per persoon (kinderen 4 t/m 12 jaar 3 euro). Hierbij is een consumptie inbegrepen. Op Herhaling wordt georganiseerd door stichting Bravo Compagnie samen met andere organisaties. Meer info op www.ga-opherhaling.nl