Tweede beweegbank in Hamont-Achel

HAMONT-ACHEL – Hamont-Achel is voortaan niet één, maar twee beweegbanken rijk. Op maandag 16 oktober werd een tweede beweegbank geplaatst bij de ingang van het Huis van het Kind. Deze bank geeft iedereen – jong én oud – de kans om in openlucht te bewegen, aan zijn conditie te werken, even uit te rusten of gewoon gezellig te buurten met elkaar. Samen met je (klein)kind, een voorbijganger of je goede buur of vriend(in). 

Zowel de nieuwe beweegbank aan het Huis van het Kind als de beweegbank in het park Michielshof zijn uitgerust met diverse fitnessfuncties waarmee je je hele lichaam kan doen bewegen. Een stevige work-out of doe je het liever wat rustiger aan? Op de beweegbank bepaal je zelf hoe intensief je sport. Wil jij er graag mee aan de slag, maar weet je niet zo goed wat je allemaal kan doen? Met de IPitup-app heb je 250 oefeningen binnen handbereik én kan je snel en eenvoudig een beweegbank in je buurt vinden. Download hem gratis via de appstore op je smartphone. 

Beweegbank op toer

Een vast plekje heeft de beweegbank niet. Beide banken maken een reis doorheen Hamont-Achel zodat iedere inwoner er in zijn of haar buurt kennis mee kan maken. Dankzij het grote succes van de eerste beweegbank heeft de stad een tweede beweegbank aangeschaft. Benieuwd wanneer de beweegbank in jouw buurt halt houdt? Houd de communicatiekanalen van de stad Hamont-Achel goed in de gaten!  

Ben jij fan?

Testte jij de beweegbank al eens? Of ga je binnenkort eens langs? Laat ons weten wat je ervan vond via www.hamont-achel.be/feedback-beweegbank of scan de QR-code die bevestigd werd aan de beweegbank. Op deze manier ziet het stadsbestuur of de beweegbank vaak gebruikt wordt, of net niet.