Buulse deejees draaien warm voor carnaval

BUDEL – Als op zaterdag 11 november en zondag 12 november het grote feest der feesten van carnaval in Buul begint is daar een belangrijke rol weggelegd voor een aantal Buulse deejees. Waarom van ver gaan halen wat we in eigen regio allemaal zelf al hebben. Het zijn stuk voor stuk allemaal jeugdige talenten die weten hoe je een feestje moet maken met de juiste muziek erbij. Op zaterdag bij Ut Get Beginne zijn het de dj Jens, dj Siem en Barry Fest die de muzikale invulling zullen verzorgen.
Op zondag 12 november bij het Fruhsjoppen en het aansluitende Buuls Fèst zijn dj Bas en dj Thijs de gangmakers. Voor de entreeprijs hoef je beide dagen niet weg te blijven want die is helemaal gratis en voor niks. Meer weten blijf ons dan volgen via www.buulderbuk.nl.

De DJ’s