Herfstconcert 2023 St. Cecilia

HAMONT – Op zondag 29 oktober 2023 geeft Koninklijke Harmonie St. Cecilia uit Hamont een betoverend Herfstconcert St.Cecilia staat onder de bekwame leiding van dirigent Peter Cools. Het concert duurt 14.30 tot 17.00 uur en vindt plaats in De Posthoorn in Hamont. 

Laat je meevoeren door de prachtige klanken van de harmonie en geniet van een middag vol muzikale magie. De toegang is helemaal gratis, dus nodig gerust je vrienden en familie uit voor een onvergetelijke herfstmiddag. Maar dat is nog niet alles…St. Cecilia heeft ook speciale gastoptredens van het Vrijetijdsorkest Rick uit Weert, onder leiding van dirigent Tjeu Snoek, en de Stedelijke Harmonie St. Antonius uit Weert, ook onder leiding van dirigent Tjeu Snoek. Dit wordt een muzikaal feest dat je niet wilt missen. Markeer de datum in je agenda en sluit je aan voor een prachtige middag vol harmonie en samenzijn.

Meer info: https://tinyurl.com/herfstconcertcecilia