Jazz Café Maarheeze

MAARHEEZE – Na drie succesvolle try-outs van Jazz Café Maarheeze komen er komende winter weer drie optredens op de laatste zondagmiddag van de maand. Op 26 november 2023 is het de beurt aan Joop de Graaf, op 28 januari 2024 komt Peter Willems en op 25 februari 2024 is er optreden van Renée Steenvoorden. Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis. Het Jazz Café is in Muziekhuis aan De Hoge Weg 10 te Maarheeze. 

Voor het eerste optreden komt Joop de Graaf, winnaar van de Conservatorium Jazz Talent Award tijdens Duke Town Jazz in Den Bosch in mei van dit jaar. Hij won niet alleen deze prijs voor beste afstuderende Nederlandse jazzmusicus, maar ook de Mingus compositie award voor zijn compositie Stretch Up, Stress Up, Ketchup, Relax. Joop is bezig met een nieuw project, dat tijdens zijn optreden in Jazz Café Maarheeze zijn première zal beleven.

We kijken uit naar jullie komst. Het begint om 14.00 uur.