Hoortrunners op Mallorca

BUDEL-DORPLEIN – Op zondag 15 oktober hebben de Hoortrunners uit Budel-Dorplein meegedaan aan de “Palma Mallorca Marathon” op Mallorca. Hardlopers van overal ter wereld kwamen samen en ook diverse leden van de Hoortrunners en hun supporters waren aanwezig voor deze speciale dag. Het doel was:  “Running for Birgit”. 

De Hoortrunners hadden voor deze dag een speciaal lopers-shirt laten maken en dit shirt werd met trots als team gedragen, met dank aan de diverse sponsors! Helaas begon de ochtend met een flinke plensbui en dat zorgde voor wel een uur uitstel, maar alsnog gingen de Hoortrunners met droog weer van start en liepen zij de 9 km,

terwijl Hans, Sandra en Marga de 21 km trotseerden ter ere van Birgit. Na de finish vierden de Hoortrunners niet alleen hun prestaties, maar ook de kracht van vriendschap en doorzettingsvermogen. De “Palma Mallorca Marathon” zal voor hen altijd in herinnering blijven aan  hoe hardlopen meer kan zijn dan alleen sport… het kan ook een manier zijn om herinneringen levend te houden en vriendschappen te koesteren!