Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven

REGIO – Stichting ROZE (Regionale Opvang Zwerfdieren Eindhoven) is sinds 1 januari 2022 dé opvang voor zwerfdieren in nood in de regio Eindhoven. De stichting verzorgt de opvang en het vervoer van zwerfdieren en in het wild levende dieren, voor 14 Brabantse gemeenten waaronder Cranendonck. ROZ Eindhoven is via HAC Weekblad op zoek naar een nieuw baasje voor deze twee katten. ROZ schrijft: “Deze keer 2 in1: de fretjes Frietje en Bonno

We hebben 2 fretjes: Frietje zit in de opvang en Bonno in een gastgezin. Ze zijn allebei albino en gecastreerde rammetjes.  Bonno is gevonden als zwerver in Veldhoven, toen hij in de opvang kwam was hij heel erg gestrest, vandaar dat hij is opgevangen in een gastgezin, daar doet hij het gelukkig een stuk beter. Hij speelt er soms driftig op los, nogal enthousiast, waarschijnlijk iets té voor kleine kinderen of als je nog nooit een fret als huisdier hebt gehad. 

Frietje is gevonden in een bouwmarkt en was meteen al heel sociaal naar iedereen, hij komt lekker op je schouder zitten en hij vindt het heerlijk om knuffeltjes te komen halen. Frietje zou goed bij kinderen kunnen worden geplaatst.  Fretten hebben speelruimte nodig, ze zijn grappig, slim en onderzoekend. Heb je ervaring met fretten, of ben je bereid je te verdiepen in de verzorging van een fret, neem dan een kijkje op de adoptie-pagina’s. 

Meer info: ROZ Eindhoven, Kanaaldijk Noord 127a, Eindhoven Email: info@rozeindhoven.nl www.rozeindhoven.nl Bel 0031 40 7470147