Blaaskapel Gèr van Huis

STERKSEL – In verband met het 30-jarig jubileum van blaaskapel Gèr van Huis wordt een kapellenfestival georganiseerd op 29 oktober in Dorpshuis Valentijn in Sterksel. Het belooft een feestelijke middag te worden met optredens door diverse kapellen uit Sterksel, Maarheeze, Heeze, Someren-Eind en Dommelen.
Het begint om 14.00 uur met een optreden van Gèr van Huis. Daarna volgen optredens van De Blue Band, de Bloe Noots, Kreuk en Deuk orkest Uttoeternietoe, de Johanna’s, de Strakke Ketting en
‘t Inventielke.  

Door de verschillende muziekstijlen en kapellen is een gevarieerd programma gegarandeerd!

Het festival is voor iedereen gratis toegankelijk! Hou je van blaasmuziek? Feest dan mee met de leden van Gèr van Huis en de muzikanten van alle aanwezige kapellen om deze mijlpaal gezamenlijk te vieren en er een onvergetelijke middag van te maken! Kom naar Dorpshuis Valentijn in Sterksel op 29 oktober 14.00 tot 18.00 uur.